Grafiske design

Intographic står for professionelle grafiske løsninger til konkurrencedygtige priser. Du er i trygge og engagerede hænder under hele processen, når du samarbejder med mig.

Af grafiske løsninger tilbyder jeg alt lige fra idéudvikling af logo og grafisk identitet til færdige grafiske produkter. Det er print og kopiering i god kvalitet og fuldt bæredygtige tryksager. Desuden tilbyder jeg komplette websideløsninger fra design til webudvikling.

Jeg har et godt netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for foto, tryk, tekst og webudvikling. Derfor behøver du kun at have kontakt ét sted, når du køber grafiske løsninger – så koordinerer jeg resten.

Grafisk design fra idé til færdigt produkt

Hos Intographic får du professionel hjælp til at skabe det grafiske design, som giver din virksomhed den visuelle branding, du ønsker.  Med mange års erfaring fra branchen og en bred grafisk kreativitet, kan jeg skabe alt lige fra udvikling af logo og brevlinje til opsætning af profilbrochurer og magasiner. Jeg laver mange annoncer til aviser og web, online bannere samt fysiske pjecer og profilbrochurer.

Hos Intographic er ingen kunder ens, og jeg sætter en ære i at yde særlig sparring til både små og store virksomheder. Jeg samler på tilfredse kunder og har flair for kreativ udvikling, som jeg bruger til at strømline virksomheders visuelle profil.

Få en unik visuel profil 

Når du bruger Intographic gennem hele designprocessen, kan jeg skabe en rød tråd i den grafiske kommunikation, som giver din virksomhed en ensartet og genkendelig identitet overfor dine kunder.

Jeg har solid erfaring med at skabe en designmanual med retningslinjer for anvendelse af logo, valg af typografier, fotostil, farver mv., så din virksomhed fremover kendes for en klar og konsistent grafisk linje. Jeg arbejder også gerne ud fra eksisterende designmanualer og andre layoutmæssige retningslinjer – eksempelvis i forbindelse med opsætning af magasiner og bøger eller udarbejdelse af salgs- og messematerialer.

Få tilbud på et grafisk produkt

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på udvikling af logo eller grafisk profil eller har brug for konkrete produkter som fx annoncer, brochurer, visitkort, messemateriale og lignende, så ring på 30 32 38 64 eller skriv til dorte@intographic.eu. Jeg er altid klar til at give professionel rådgivning og svarer altid hurtigt tilbage.

Print

Professionel tryk af dit grafiske produkt

Intographic sørger for produktion af dine tryksager i god kvalitet og høj opløsning. Jeg udfører print og kopiering i alle formater og oplag og samarbejder med en række dygtige underleverandører i branchen.

Tilbyder 100 % bæredygtige tryksager i høj kvalitet

Intographic samarbejder med et trykkeri , som leverer 100 % bionedbrydelige tryksager. De bidrager til jordens naturlige kredsløb ved at være fuldt komposterbare og fuldstændig fri for skadelige kemikalier og tungmetaller. Kvaliteten af tryksagerne er lige så høj som almindeligt tryk, og prislejet er også det samme. Derfor tilbyder Intographic tryksager, som indgår i den cirkulære økonomi.

Intographic  kan blandt andet hjælpe med:

Print af digitale dokumenter i høj opløsning, hvor billednuancer står skarpt – fx plakater og profilbrochurer.

Farveprint i storformat med sublim gengivelse af farver og detaljer – fx bannere og roll-ups.

Mindre tryk med knivskarpe detaljer – fx effektfulde visitkort eller flyers.

Har du har andre ønsker til tryksager – det kan være skilte, brevpapir, kataloger, årsrapporter, salgs- eller kursusmaterialer, så tøv ikke med at kontakte Intographic. Så behøver du kun at henvende dig ét sted for at få lavet alle tryksager og grafiske produkter.

Kontakt Dorte Suhr Olsen på 30 32 38 64 eller dorte@intographic.eu.

Web design

Design af brugervenlige hjemmesider

Din hjemmeside er din online salgskanal, og jeg er ekspert i udvikling og design af hjemmesider med optimal præsentation af dine produkter. Jeg får din hjemmeside til at hænge sammen med din øvrige visuelle identitet og designmanual, ligesom jeg altid søger for brugervenlig navigation, flotte visuelle landingpages og en responsiv brugerflade.

Jeg kan både hjælpe med at layoute og skabe nye hjemmesider for iværksættere eller videreudvikle og forandre eksisterende hjemmesider.

Få en komplet hjemmesideløsning hos Intographic

Intographic samarbejder med troværdige webudviklere, fotografer, tekstforfattere og marketingsfolk, som er blandt de dygtigste inden for deres felt. Derfor behøver du kun én kontaktperson for at få en komplet hjemmesideløsning, når du samarbejder med Intographic. Så sørger jeg for alt lige fra programmering, tekster, fotos, design og online søgemaskineoptimering (SEO).

Kontakt mig for nyt hjemmesidedesign

Er du klar til at afgive en bestilling, eller har du brug for faglig sparring om den bedste løsning for din hjemmeside, så tøv ikke med at ringe på 30 32 38 64 eller at skrive til dorte@intographic.eu.